Wednesday, May 4, 2011

denai berbisik~

hye!!! lama dah x letak entry dlm blog ni, sorry la sbb lately ni busy sket. al-maklum nak exam dah. ok, so pkmbangan terbaru sy ialah...bru je blik bercuti...nk tw ke mana..hehehe KG. BINJAL, UTAN AJI, PERLIS. wow!!! ke? xlah..sbnrnya kg sy la jgk 2. :P tp seyes mmg best so jom la tgk2 pix semasa sy kt sne k.ni lah pemandangan sawah bwndang, saujana mata memandang..pergh!!! ijaw je...sejuk ati.mse tnampak mesin ni, amat menarik minat sy, ye la...sy ni bkn membesar dkt kawasan yg ade sawah, dekat melaka mana ade sawah.hehehe so nmpk ni yg ade dlm kpala sy! UCOP WILCHA! haish~ hahaha klo korg igt cerita antoo kak limah blik umah, ucop jadi cacat sbb kaki dye tmasuk kat dlm mesin ni la.ngeri la teman nengok nye.heeee.ptg2, lepas je sudy, ni la keja sy...jalan2 kt bendang & snap pix yg sy rse viewnya sgt menarik. xkire la lepas ujan ke, panas terik ke...nak2 bile tension study, mmg ke bendang la tgk kehijauan yg mendamaikan jiwa ni.wokey! model sy kli ni bkn gurlz Universiti lg, yela dah location pn kt kg kan, mn nak cekau anak dara..hehe tp mmg terbaik lah yg ni, my grandma sdri. tok timah@ nek ngah dgn nenk saudara ni la sy menumpang kasih kt cni, klo cti mst nk blik nk rse kuaih karas yg dye buat, special tw next tyme sy letak dlm entry mcm mn rupa kuih 2. kegigihan petani, dr dlu spi skg buat sy sedar, hidup ni ade bmcm2 rentak mcm jgk yg sy boleh tgk mse bcuti ni..so smbt mkin membara bile tgk smgt tok timah!.best shoot for the time!!! sy ske sgt pix ni, byk kli da amik tp xpnh mnjadi, then kbtulan mse ni bru ujan so dpt la view yg sgt nice ni...hehehe so ape lg, klo nk bercuti dlm Malaysia pn boleh!!!...

8 comments:

  1. awesome la gambo2 nie..
    tringat plak babak usop wilcha flashback kaki die cacat hehe..
    ops! last pic tu tringt cite nur kasih la plak..
    nice2!!

    ReplyDelete
  2. cantek sgt pic2 nie...
    tringin sgt nk meniti bendang...
    bile tgk2 gmbr nie, lg r rasa teringin mmbuak2... uwuuwuwuwuwu

    ReplyDelete
  3. takeshi : sy amik sdri, thanx... kt kg nenek saudara ni
    c.e.n.g.k.i.h : yup, nampak mesin 2 trus je ringat babak 2, lgpn bru2 ni je ada ksempatan mnonton cite hantu kak limah blik umah 2, wlpn da lme dtygkan.psl nur kasih 2 xperasan plak..tp skg a'ah la kan hehe
    serikandi comel : tu la, ajak korg pergi kg aq xmau. mmg best..

    ReplyDelete
  4. gler.ar smart..ar pic ko ambil..

    ReplyDelete
  5. eddy ezally zuraidy adnan : klo nk g, kt area arau je kg ni...
    sobri yaacob : thanx, pki cam fon je ni.

    ReplyDelete
  6. arjuna: ingat kmera dlsr tdi..smart gler :)
    tringat kat kmpg plak..he..he..

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

kroni-kroni arjuna