Saturday, February 19, 2011

bila dua hati bersatu...



love is bout care, u say
love is bout trust, i say
love is bout u and me, we claim...

definisi cinta, tiada siapa yang mampu memberi dgn tepat. eh yeke? ala,sipi2 boleh la..huhu...subjektif! knp? sbb cinta merupakan sebuah perasaan...bkn benda yg boleh di taakul...hurmmm hnya mereka yg alami je tw berapa byk cinta penuhi setiap ruang2 hati mereka... bila bercinta, kita akan sentiasa nk tw ap kapel kita buat...kita akan tny utk sebuah kepastian, skg ni dah xpki pos2 surat, pki sms je, xpn bole ym je,hp skg ni pn da bole ym, so on ym 24hour la caranye~... bkn ape, juz nk tw la kn org yg disygi 2 mcm mn,sht ke x, dah makan ke x...selamat ke? ade org lain tackle x? huh! tp sbbnye dah klo dlm fikiran kita ni asyik ingat dkt dia je mst la kita nk tw..ayooo tersiksa kalau dah mula rasa rindu ni...so salo2 la kirim kabar berita kat kapel yep :) love is bout trust, dlm bcinta ni kne la saling jujur n menjaga kpercayaan yg pasangan kita dah beri...jgn sekali2 main kayu 3..hah! nnt dpt la kayu api duduk atas kepala nak??hahaha... bila bercinta ni, bkn sowg2 je, mst la kne dua2 sekali..klo bcinta sowg2 2 mmg xbrape nk centre la otak korg..hahaha x pn korg tgh bercinta dgn org bunian..boleyh?hahaha... kne dua2 saling memahami...bertolak ansur, yang penting sama2 mnjaga hubgn 2 spy nnt xlah timbul masalh..tp klo timbul jgk kne r bwk bbincg..yg perlu,saling mnyokong sesama sdri... klo dah tw kapel kita 2 busy, jgn la kita dok pressure2, tp korg pnh x alami bila korg try nk care kapel korg, tny ape yg dye buat, tbe2 dye kte korg ni mnyibuk hal dye, lbh parah ble korg try nk tny lbh sket, dah dkata korg ni xfaham dia..hurmm.. :( cinta kan ttg ambil berat so salah ke klo nk amik bert n bertanya...bila pbincgn xbole nk diadakan..hurmmm mmg mnykitkan hti bila simpan, makan hati uolsz!!! ngee...so fikir2 lah sdri, klo bcinta mst dah pkir masak2 sblm declare dlu...jgn bia sorg je yg brusaha dlm ssbuah hubgn.tp sama2 k...baru rumah tgga aman dan damai...jgn BARU SKJP DAH MULA RASA BOSAN!!! klo pkra mcm ni wujud dlm hati,korg muhasabah la dri samada korg btl2 ikhlas thdp ssbuah hubgn..ni bkn hub biasa ni melibatkan soal hati, jgn biarkan ada yg kecewa dan merana...klo bole biar skali lafaz cinta tp utk slamanya...bkn smggu 2, dah nk clash~ :( xmo xmo xmo....so fikir2kan dan selamat beramal... (tbe2 sy bckp ttg cinta, pdhl pglmn cinta pn yang hado jep..:P)

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

kroni-kroni arjuna