Friday, March 11, 2011

ANTARA SAYANG DAN BENCI, BEZANYA SENIPIS SEHELAI RAMBUT.

Assalam, n3 kli ni sy xnk pn tulis llbey juz kli ni sy nk knlkan pd blog mmbr sy yg sorg niyh, MY BEST FWEN yg dah pn ade blog sdri...follow mcm mmbr yg lain la kiranya dah ade blog sdri, ptg td jmpa dye, then kami pn bbork, yela ktorg ni klo jmpa mst nk borak lama.xsah klo xlebih stgh jam wlpn tserempak tgh jalan..hahaha :P dye bgtw la blog dye ni ade mnceritakan somthng yg berkaitan pndgn dye thdp mslh yg sdg sy hadapi skg ni terhadap someone yg sgt OBSES thdp setiap gerak geri sy, yg pasti dye 2 bkn admire kt sy pn tp kbencian yg terlampau...mcm paparazzi pn ade gak spi sume perkara knon dye tw ttg sy, yg xbole bla klo ade pape je prob even xde kaitan dgn sy still jgk dkaitkan dgn sy, tup tup im so HOT ble naik sbg calon pertuduhan tnpa soal siasat, jd sy mls nk komen llbey, korg bole bc sdri ttg pndgn kwn sy ni, byk quote2 yg best dye bg antaranya ialah beza antara sayang dan benci senipis sehelai rambut, sgt menginsafi, so sy mmg xbenci pn pd org yg obses nk mgata sy 2, sy juz benci pd perbuatan tersebut...smoga lps ni dye insaf la kan :)...wlpn mcm 2, credit for her sbb mnulis ttg kish sy kt blog awak ye.. :) so korg klik blog zai ni klo korg bmint nk bc pndgn dye thadap PAPARAZI tersebut...terharu sy, ade jgk org care.. :)

3 comments:

  1. fir... sypn care psl awk jgk... lame ktorg bbork smlm psl ko... tp cite yg baik jew ea...
    aku cume arap ko sbr ea... ignore jew org mcm 2... aku xnk org mcm 2 effect kwn aku yg sorg nie... insyaallah kebenaran akn trbukti 1 ari nnt...
    xslamanye monyet akn brjaya melompat dr dahan kew dahan... 1 ari nnt dia psti blaja n mrasa apa i2 ksakitan bila jatuh mnyembah bumi... kite bukan doa, tp zman skrng nie sumenye cash.. wht goes around comes around...

    ReplyDelete
  2. patotla mcm kenal jew tittle ko punye post fir...hahaha.semua pown pakai yg tue tmsk la cik seri kandi comel kt nie...but u must be strong yer my friend...

    ReplyDelete
  3. ija: thanx for care, next tyme aq link ke blog ko plak tw...mn ko blaja peribhsa ni? bkn tupai ke?haha...its ok, im strong, more than i thought.nk tw lg la ape cer korg ttg kes aq 2..hahaha
    zai : huhuhu ye ke? sama ea? hahaha dat such a greate quote babe.. ske sgt...bole la nnt buat kt blog ni contest quote pling best..kan? hehe btw thanx zai...

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

kroni-kroni arjuna